Berättelse från kund

Operationssår efter andra tejsarsnittet

Efter att jag gjort mitt andra kejsarsnitt läkte såret inte som det skulle. Såret blev infekterat och jag besökte vårdcentralen vid flera tillfällen. Resultatet från mina besök hos vårdcentralen var detsamma, alltså oförändrat. Efter många om och men med besök hos vårdcentral fick jag rekommendationer om MANUKA Fill. Både i sårsalva och förband. På bara 3 dagar var det en avsevärd skillnad. Efter 4 dagar var mitt sår helt läkt. Inga fler telefonsamtal, ingen kö.

Nina

Denna webbplats använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.
You have successfully subscribed!