Sårcentralen.se levererar till adresser inom Sverige, till både privatpersoner och företag. Fri frakt gäller vid ordervärde över 500 SEK. Är ordervärde under 500 SEK tar vi ut en mindre fraktavgift om 29 SEK. Dessa fraktsätt använder vi:

Postnord

Mindre försändelser som rymmer i brevlåda skickas som vanligt brev eller med Postnord Varubrev. Försändelser som skickas som Varubrev är spårbara. Det innebär att försändelsen skannas när den levereras till mottagaren och kan följas via vanliga spårningskanaler. Besök www.postnord.se för att spåra din försändelse. Använd försändelse-ID som du får av oss för att spåra din order.

Leveranstid: 1-3 dagar

Beställ innan: Kl. 14.00 så skickar vi din order samma dag.

DHL

För försändelser som inte rymmer i brevlåda skickar vi med DHL Service Point. Ditt paket kommer direkt till närmsta utlämningsställe baserat på ditt postnummer. Du får SMS från DHL när ditt paket finns att hämta ut. Avsändare av paketet är MEDFOUR AB. För att spåra din order, besök https://activetracing.dhl.com och använd spårningsnummer du får av oss för att spåra din order.

Leveranstid: 1-2 dagar

Beställ innan: Kl. 14.00 så skickar vi din order samma dag.

Denna webbplats använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.
You have successfully subscribed!