Vår ambition är att du inte ska behöva besöka oss igen

Sårcentralen.se erbjuder produkter, kunskap och rådgivning för effektiv sårbehandling. Vi ger dig personliga tips och råd för hur du med våra produkter kan lyckas med din sårbehandling. Vår erfarenhet är bred och vi har hjälp hundratals personer med sårbehandling genom åren, både enklare och allvarligare sår.

Merparten av de produkter som vi säljer på sårcentralen.se säljs även hos apotek, används inom sjukvård och veterinärmedicin. Sårcentralen.se erbjuder inte alltid det lägsta priset men vi erbjuder alltid kostnadsfritt våra råd för hur du kan lyckas med din sårbehandling. Om du önskar få behandlingsrekommendation och förslag på produkter för ditt sår är du varmt välkommen att använda vårt rådgivningsformulär. (Till formuläret)

Med effektiva produkter och rätt råd för ditt sår hoppas vi att vår ambition infaller. Du har ett läkt sår och kommer inte att behöva besöka oss igen ♥

Denna webbplats använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.
You have successfully subscribed!